Stressreductie en balans

Korte omschrijving van de training
Doodmoe kan je van je werk komen terwijl niet echt harder hebt gewerkt dan andere dagen. Het zou dan zomaar kunnen zijn dat je niet vanuit je kwaliteit hebt gewerkt. Je hebt je die dag bijvoorbeeld vooral met details moeten bezig houden terwijl jij iemand bent die het heerlijk vindt om te creëren en de grote lijnen uit te zetten.
Om met meer passie te kunnen werken is het goed om te weten wat jouw kwaliteiten zijn, want wanneer je vanuit je kwaliteit kan werken dan kost het je geen energie maar dan kríjg je energie van je werk.
Daarnaast zijn er aan kwaliteiten ook valkuilen, uitdagingen en allergieën gekoppeld. Wanneer je weet welke dat voor jou zijn dan geeft het naast het weten hoe je de balans kunt bewaren in je werk ook inzicht hoe je effectief kunt samen werken met anderen, ook met de collega’s waarmee je dat lastig vindt.

Leerdoel / Leerresultaat
– Na deze training weet je wat je kwaliteiten zijn, en welke valkuilen, uitdagingen en allergieën daar voor jou bij horen;
– Deze training geeft je inzicht in de manier van werken waar jij energie van krijgt;
– Je weet met welke (potentiële) collega’s het voor jou lastig samenwerken is en weet hoe je hier effectief op kan reageren;
Doelgroep
De training is geschikt voor iedereen die meer inzicht wil krijgen in zijn/haar kwaliteiten en de daarbij horende valkuilen, uitdagingen en allergieën en daar op een effectieve manier mee wil leren omgaan.

Min. / Max. aantal deelnemers
Minimaal 6 maximaal 12.

Aantal dagdelen (contacturen)
1 dag

Studiebelasting (aantal uren)
1 dag